דוגמאות

Academic Misconduct and Generative Artificial Intelligence: University Students’ Intentions, Usage, and Perceptions

תרמית אקדמית ובינה מלאכותית ג'נרטיבית: כוונות, שימוש ותפיסות של סטודנטים

מאמר אקדמי להורדה בחינם (pdf)

איך לצטט לפי APA

Tindle, R., Pozzebon, K., Willis, R., & Moustafa, A. A. (2023). Academic Misconduct and Generative Artificial Intelligence: University Students’ Intentions, Usage, and Perceptions. PsyArXiv Preprints, 13, 1-10.

קבל תרגום מסוכם של המאמר

הזמנת סיכום מאמר

2 - תשלום
3 - אישור הזמנה
תאריך קבלת הסיכום:
היקף הסיכום:

השימוש במודלים ג'נרטיביים של אינטליגנציה מלאכותית הולך ונעשה מתוחכם יותר ככל שעובר הזמן. לדוגמא, שימוש נכון בבינה מלאכותית מאפשר כיום ליצור סקירות ספרות ברמה גבוהה, ולשימושים רבים נוספים בתחום האקדמי. ככל שכלי AI למטרות כתיבה אקדמית משתפרים ונעשים שימושיים יותר, נשאלת השאלה האם מדובר ברמאות או שימוש לגיטימי ומתוחכם בכלים טכנולוגיים? אם בעבר רווחה התפיסה שמדובר ברמאות, ככל שעובר הזמן כלי בינה מלאכותית נתפסים יותר ויותר ככלי עזר לגיטימיים בתהליך הכתיבה, שלא רק שאינם פסולים אלא גם שהכשרה נכונה לגבי השימוש בהם, ושימוש נכון בהם במהלך הכתיבה האקדמית הם חיוניים. מטרת המאמר הנוכחי היא לבדוק תפיסות ושימושים של סטודנטים בכלים ג'נרטיביים של בינה מלאכותית במהלך הלימודים האקדמיים.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך

מה צריך המדריך? הקשר בין מאפייני ההדרכה, האישיים והסביבתיים של המדריך, להתפתחות והמסוגלות המקצועית של המתמחים

הדרכה (סופרוויז'ן) היא מרכיב חיוני וקריטי בעבודתו של הפסיכולוג החינוכי. ראשית, ההדרכה מספקת לפסיכולוג תמיכה מקצועית ורגשית בעבודה המורכבת והמאתגרת עם תלמידים, הורים וצוותי חינוך. המפגש

לצפיה ←

מתקשים למצוא מאמרים אקדמיים בנושא שאתם מחפשים?

    כתבו לנו וננסה לעזור לכם:

    צריכים עזרה בסיכום מאמרים או בכתיבה אקדמית?

      כתבו לנו וננסה לעזור לכם: